Ringsted Combi Sport

Med oprettelsen af Ringsted Combi Sport er der taget hensyn til interessen  for kombination af flere sportsgrene.  I dag omfatter de kombinerede idrætter som Triatlon, maraton, duatlon, biatlon,  ottekamp mfl.  Der er fysik udfoldelse som løb, cykling, MTB, svømning, orientering i naturen. Det er  koncentration i forskellige former for skydning  i kombinationer med andre idrætsgrene. Det er fysisk præstation og koncentrationssport i forening. For at kunne dyrke disse kombinationer kræves samarbejde på tværs af foreninger og faciliteter, der også involvere relateret træning i center med både hold, styrke og maskintræning.  

 

 

Kombineret sport er en stor del af svaret på aktivitetsvaner og ønsker anno 2017. Individuelle udøvere, der selv bestemmer tid og sted. Træning, der ikke bare er motion.  Det er målrettet træning efter nye oplevelser og højdepunkter. Følelsen af færdigt arbejde, når stregen passeres.

 

Der konkurreres først med og mod sig selv. Dernæst  en  bekræftelse ved at måle sig med andre, et ståsted i den aktive livsstil og et tilhørsforhold i forskellige fællesskaber.  

 

At dyrke kombineret sport er for by og land. Det er sti , stillevej, sø og skovens bakker. En varieret  træning året rundt og krav om total balance og kropskontrol, når det gælder.

 

Med tilknytning  til Ringsted Combi Sport og RST, (Ringsted Sport Træningscenter) er der mange muligheder for udøvere både indendørs og i den afveksling udendørs omgivelserne byder i den Midtsjællandske natur. Hvor også bevægelseskulturer som hike, ski, rulleski, skøjte og rulleskøjte passer ind.

 

Ideen om kombinationer af sport kræver plads til samarbejdende foreninger og fællesskaber på tværs. Mange sportsgrene i udbud og en seriøs træningskultur og sparring. Dette er kernen i Ringsted Sport og mange byder ind som samarbejdspartnere.

 

Det hele jeg, dyrker kombination.   

 Værdigrundlag
Et sundt liv, med fysisk og mental styrke opøvet i fællesskab.

  

Svømning /Løb/Cykling

 

Maraton:

Hel /Halv

 

Biatlon:

4 x skydning, 3 x løb

5 x skydning, 4 x MTB

 

Duatlon

Hike/ Naturvandring/ O- Løb / Vandsport

 

Ottekamp:  (Eatlon)

Løb /Skydning Riffel (Skiskydning)

MTB /Skydning Pistol

Landevejscykling/ Svømning

Forhindringsbane/ Skydning Bue

 

Trimbo:

Målrettet fysisk og mental træning

Teknik,  distance og kultur.